zoeken
actie

Winkel

Handleiding voor het werken met kinderen

In Oekraïne verblijven veel baby’s voor langere tijd in het ziekenhuis. Door gebrek aan aandacht en liefde hebben zij een ontwikkelingsachterstand.

Deze handleiding beschrijft voor kinderwerkers het verloop van de gezonde ontwikkeling van kinderen van 0 tot 2 jaar versus de ontwikkeling van verlaten kinderen van 0 tot 2 jaar.

Handleiding, 40 pagina’s (Nederlands, Hongaars)
Prijs: € 8.00
 Bestel:
 

DVD: Oekraïne - Onder Zijn vleugels

Het Arendsnest - Straatkinderen

Zelf maar zien hoe je aan eten komt. Anderen die je de weg wijzen naar alcohol en lijmsnuiven. Vechten, schelden en stelen horen hierbij. Zo overleven straatkinderen in Beregowo. Deze reportage laat zien wat het Arendsnest doet om hen een veilig nest te bieden bedekt onder de vleugels van Gods liefde.

dvd, 29 min. (Nederlands)
Prijs: € 10.00
 Bestel:
 

DVD: Oekraïne – ‘I have called you by name’

Kinderzorg ziekenhuizen

Deze reportage geeft een stem aan al de kinderen die soms naamloos in hun bedjes liggen in de ziekenhuizen in de Oekraïne. De situatie daar is uitzichtloos. Er is een groot gebrek aan liefde en aandacht, medicijnen en goede (medische) verzorging. Neder­landse zendelingen geven deze baby’s liefde. Ook bieden zij praktische hulp.

dvd, 29 min. (Nederlands, Engels)
Prijs: € 10.00
 Bestel:
 

DVD: Roemenië – ‘God will make a way’

Kleuterschool Slobozia

De armoede in het dorp Slobozia, in het noorden van Roemenië, is groot. De kleuterschool is een plaats van vrede en rust waar de kinderen liefde ontvangen. Ze vergeten even hun moeilijke thuissituatie. Ook leren ze basisvaardigheden die ze nodig hebben om een goede aansluiting te kunnen maken op de basisschool.

dvd, ca. 20 min. (Nederlands, Engels, Duits)
Prijs: € 10.00
 Bestel:
 

DVD: Roemenië – ‘The Potter’s Hand’

Sociaal Centrum ’Casa Lumina’

In Roemenië leven nog steeds veel jongeren, vaak afkomstig uit kindertehuizen, op straat. Children’s Relief heeft het Sociaal Centrum ‘Casa Lumina’ in Oradea geopend om hen te helpen. Deze aangrijpende video laat zien hoe jongeren op straat overleven en hoe God levens aanraakt en verandert.

dvd, 23 min. (Nederlands, Engels, Duits)
Prijs: € 10.00
 Bestel:
 

Boekenlegger ’Missie’

Het evangelie van het Koninkrijk zal in de hele wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken. De Heilige Geest geeft ons kracht om Zijn getuigen te zijn.

Deze mooie boekenlegger herinnert ons hieraan.

Prijs: € 1.00
 Bestel: