zoeken
actie

Word vriend

Children’s Relief Schoenenactie: Geef kinderen nieuwe schoenenIn het internaat in de stad Beregowo in Oekraïne wonen 220 kinderen. Veel van de kinderen die hier wonen hebben een traumatische jeugd achter de rug. In het internaat slapen ze in slaapzalen waar ze nauwelijks ruimte voor zichzelf hebben.

Het internaat heeft niet voldoende financiën om nieuwe kleding en schoenen te kopen. Daarom lopen veel kinderen op slechte en kapotte schoenen. Voor maar 10 euro kunnen wij een nieuw paar schoenen voor deze kinderen kopen!

Helpt u mee? Geef een kind een nieuw paar schoenen en maak 10 euro over op NL93 INGB 0000 00 3584 t.n.v. St. Children’s Relief o.v.v. schoenenactie.

Word vriend van Children’s Relief

Het werk van Children’s Relief is volledig afhankelijk van giften. Zonder jou kunnen wij onze doelstellingen niet bereiken. Samen met jou willen we bouwen aan de levens van kinderen die het niet zonder onze hulp redden. Elke gift is een bouwsteen. Elke bouwsteen helpt kwetsbare kinderen. Geeft hen meer kansen op een betere toekomst. Precies wat je eigenlijk ieder kind gunt.

Wat maakt je gift mogelijk?

Al deze bouwstenen samen maken het mogelijk

  • dat kinderen vanaf hun kleuterjaren goed onderwijs ontvangen;
  • dat kinderen die op straat leven een veilige schuilplaats vinden;
  • dat baby’s, achtergelaten in een ziekenhuis, een liefdevolle verzorging krijgen;
  • dat ouders leren goed voor hun kindje te zorgen;
  • dat jongeren begeleiding krijgen bij het vinden van een baan.

Op zoek naar nieuwe vrienden

Wij zijn afhankelijk van mensen zoals jij. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrienden. Vrienden die ons op regelmatige wijze helpen ons werk voort te zetten en uit te breiden.

Vriendschap komt van twee kanten. Van onze kant houden wij je op de hoogte via onze nieuwsbrieven en een jaarlijkse rapportage over onze projecten.

Bouw met ons mee

Jouw bijdrage is een waardevolle investering in het leven van een kind. Voor een klein bedrag van € 5,- per maand kun je al vriend worden van Children’s Relief. Wacht niet langer. Vul de machtiging nu in. Bouw met ons mee!