zoeken
actie

Wie zijn wij?

Ondersteuning voor kinderen in achterstandssituaties

Children’s Relief ondersteunt kinderen die in Oost-Europa opgroeien in achterstandssituaties. Zij zijn het meest kwetsbaar en hebben weinig kans op een goede toekomst. De projecten van Children’s Relief richten zich op goede scholing, opvoeding, zorg en aandacht.

Het welzijn van de kinderen staat bij ons voorop. Zij moeten zich kunnen ontplooien tot gezonde volwassenen. Zo kunnen zij betere kansen krijgen in de maatschappij. Children’s Relief heeft in haar geschiedenis al veel kinderen kunnen helpen en begeleiden naar een beter bestaan.

Onze drijfveer

Onze drijfveer is het geloof in Jezus Christus. Vanuit dat geloof wil Children’s Relief mensen enthousiast maken om zich in te zetten voor de zwakkeren op deze wereld. Willen wij hen ook toerusten tot deze dienstbaarheid. Wij sturen teams uit naar onze projecten. Mensen kunnen zich voor korte of langere tijd inzetten in Oost-Europa.

Kernwaarden

Wij laten ons in ons werk leiden door de volgende kernwaarden: persoonlijk, praktisch, bewogen, samenwerken en christelijk. Wij geloven, dat het leven van ieder mens waardevol en kostbaar is. Dat wij in deze mensen moeten investeren vanuit de opdracht onze naasten lief te hebben als onszelf.

Verbonden met OostEuropa Zending

Wij werken voor kinderen in Oost-Europa. Dat heeft alles te maken met het feit, dat Children’s Relief in 1990 is opgericht als een afdeling van de OostEuropa Zending. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een zelfstandige stichting, verbonden aan de OostEuropa Zending.