zoeken
actie

Bij ons werken

Gedragen door vrijwilligers

Veel vrijwilligers dragen het werk van Children’s Relief. Hun inzet is heel belangrijk voor ons. Hierdoor kunnen we veel meer werk verzetten en veel meer betekenen voor de kinderen in Oost-Europa. Jouw hulp is hard nodig!

In Nederland

Je kunt je inzetten voor de projecten van Children’s Relief vanuit ons zendingskantoor in Krimpen aan de Lek. Ook zijn er taken die je vanuit huis of op incidentele basis kunt uitvoeren. Meer weten over vrijwilligerswerk in Nederland? Klik dan hier.

Stages

Voor studenten zijn er veel mogelijkheden om stage bij ons te lopen of een afstudeeropdracht te doen. Lees verder.

In het buitenland

Wij zoeken voor diverse projecten vrijwilligers die zich met hun opleiding/ervaring ten dienste willen stellen aan kinderen in Oost-Europa. Lees verder.

Vacatures

In verband met een terugkeer van een van onze Nederlandse zendelingen zijn wij haastig op zoek naar nieuwe mensen die voor (gelieve) minimaal 1 jaar mee willen werken op de kinderafdeling van het ziekenhuis in Oekraïne.
 
De taken die bij deze vacature horen:
 
– meewerken in de verzorging van de kinderen en de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling;
– ontwikkelen van een goede relatie met het personeel en samen met hen werken aan een verbetering van de situatie van de kinderen;
– opvangen en begeleiden van de deelnemers van de werkvakantie (+/- 4 keer per jaar)
– meewerken aan distributie van hulpgoederen en andere zaken ten dienste van de kinderafdelingen.
 
We hopen op continuïteit in zorg voor de baby’s in het ziekenhuis van Beregowo en Vinogradiv. Kom jij ons team versterken? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via info@childrensrelief.nl