zoeken
actie

Stage

Zoek je een stageplaats?

Als stagiair ben je bij ons meer dan welkom. De afgelopen jaren hebben vele stagiaires bij Children’s Relief een stageplaats gevonden. Wij zijn door het ECABO erkend als leerbedrijf voor het mbo. We hebben ook goede ervaringen met studenten van hbo en universitaire opleidingen. Ook jou bieden we graag een stageplaats voor je opleiding aan.

Onze verwachtingen

Children’s Relief is een christelijke organisatie. Van stagiaires verwachten wij, dat zij onze identiteit onderschrijven. Verder verwachten wij een positieve en actieve houding. Je krijgt bij ons veel ruimte om te leren en je verder te ontplooien.

Wil je solliciteren als stagiair? Schrijf ons een sollicitatiebrief met motivatie, cv en stageopdracht. Je kunt ons natuurlijk ook eerst even bellen of e-mailen voor meer informatie.

Maaike loopt stage bij Children’s Relief

“Ik ben 18 jaar en volg een opleiding voor directiesecretaresse/managementassistente. Sinds februari loop ik hier vijf dagen in de week stage. Ik heb de afgelopen jaren meerdere stages gelopen voor mijn opleiding. Deze stage is echter wel heel bijzonder. Ik ben zelf christelijk en voel me hier dan ook prima op mijn plek. Ook vind ik het heel fijn, dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen aan kinderen die in armoede leven in Oost-Europa. Elke dag is anders. Iedere dag leer ik ook weer nieuwe dingen!”