zoeken
actie

Persoonlijke sponsoring

Help kinderen uit achterstandsgezinnen!

Children’s Relief heeft een sponsorprogramma. Dankzij dit programma kunnen kinderen uit achterstandsgezinnen naar school gaan en een gezonde maaltijd ontvangen. Jonge mensen krijgen begeleiding en ondersteuning.

Sponsors geven een maandelijkse bijdrage van € 25,00 of € 12,50. Natuurlijk kunnen zij altijd een extra gift geven waarmee wij meer voor het kind kunnen doen. Ook kunnen zij voor het kind bidden en een kaartje sturen. Op deze manier ontstaat er, ondanks de afstand, toch een band met dit kind.

Een taak voor jou?

Vind je dat dit een taak is die op jouw pad is geplaatst? Neem dan contact met ons op. Wacht niet langer om een kind te gaan sponsoren. De kinderen in Oost-Europa hebben er zoveel baat bij. Wij geloven dat het sponsoren van kinderen een uitstekende manier is om hen te helpen. Zo krijgen zij betere kansen in de toekomst.

Het besef dat er iemand is die aan hem of haar denkt, heeft een positieve invloed op het kind. Het staat er niet meer alleen voor in het leven. Het weet ook, dat er iemand is die voor hem of haar bidt. Dat geeft wederzijds een geweldige persoonlijke betrokkenheid.

Open je armen

Hier kun je bekijken voor welke kinderen wij momenteel sponsors zoeken. Je kunt ook vrijblijvend een informatiepakket aanvragen. Wil je met meer mensen een kind ondersteunen? Ook dat is mogelijk.

Ben jij de sponsor, die een van deze kinderen in jouw armen sluit? Dan sturen wij je een foto en achtergrondinformatie over dat kind. Je ontvangt minstens éénmaal per jaar informatie over hoe het met ‘jou’ kind gaat.

Sponsoring helpt

“Sponsoring helpt,” vertelt de onderwijzeres van de kleuterschool in het zigeunerdorpje Slobozia. “De kleuters vinden het erg interessant, dat er iemand is die speciaal aan hen denkt en voor hen bidt. De kleuters ontvingen van hun sponsor een verjaardagskaartje. Zij zijn erg trots op hun kaart. Een verjaardagskaartje is in Slobozia iets bijzonders.”