zoeken
actie

Sponsor een zendeling

Lokale zendelingen

Wij ondersteunen lokale zendelingen financieel. Wij zijn ervan overtuigd dat er een nieuwe beweging van God gaande is op het gebied van zending en evangelisatie. Vroeger gingen voornamelijk westerse zendelingen uit om het evangelie te brengen. Nu zijn het veelal zendelingen die in eigen land onder hun eigen volk de liefde van God brengen. In onze projecten werkt een heel aantal lokale zendelingen. Wij geven hen begeleiding en training. Voor het levensonderhoud van deze zendelingen zoeken wij financiële support.

Hoe helpen wij?

Door de ondersteuning van deze zendelingen, stellen wij hen in staat om fulltime voor de Heer te werken. Zij hoeven zich zo geen zorgen te maken over hun dagelijkse inkomsten. Zij worden erg bemoedigd door de support, die zij van ons ontvangen.

Wil jij een zendeling sponsoren? Je kunt maandelijks sponsoren, maar ook een eenmalige gift geven.

Hiernaast zie je voor welke zendelingen wij support zoeken. Ben je sponsor van een zendeling, dan sturen wij je een foto en achtergrondinformatie. Je ontvangt minstens twee maal per jaar informatie.

Viki

Viki heeft een groot hart voor kinderen die leven aan de rand van de samenleving. Zij geeft dagelijks na schooltijd Bijbellessen aan kinderen in de regio Beregowo in Oekraïne. Zij komt in zigeunerkampen en internaten; plaatsen waar veel armoede heerst en kinderen er alleen voorstaan. De omgeving is hard en liefdeloos. Lees meer

Eva

In oktober 2010 is de Oekraïense Eva Lacko aangenomen door Children’s Relief om mee te werken op de kinderafdeling in het ziekenhuis van Beregowo. In 2013 is Eva mee gaan werken in het nieuwe gezinsbegeleidingsproject. Lees meer