zoeken
actie

Vrijwilligerswerk in Nederland

Op zoek naar enthousiaste vrijwilligers

Het werk van Children’s Relief wordt mogelijk gemaakt door enthousiaste vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn belangrijk voor ons. Door hun inzet kunnen we meer werk verzetten op ons kantoor in Krimpen aan de Lek. Dit komt uiteindelijk de kinderen in de projecten ten goede. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Je kunt hier een overzicht vinden van taken waarvoor jij je bij ons kunt inzetten. Er is vast ook iets voor jou bij. Wanneer je je wilt aanmelden als vrijwilliger, vul dan het aanmeldingsformulier in en stuur het op.

Corina

“Het werk op de financiële administratie spreekt mij erg aan. Zo kan ik veel betekenen voor kinderen die niet eens ver bij ons vandaan wonen. Kinderen die het zo moeilijk hebben en vaak op jonge leeftijd al grote verantwoordelijkheden moeten dragen. Onze eigen kinderen hebben het zo goed. Dat vinden we eigenlijk heel vanzelfsprekend. Het is dan toch heel goed om hun te laten zien, dat het ook heel anders kan zijn. Dat wij een grote verantwoordelijkheid dragen om hen te helpen. Dat we hun wat kunnen laten zien van de liefde van Jezus voor hen en voor ons allemaal. Dat ze niet vergeten zijn, niet door ons en bovenal niet door God.”