zoeken
actie

Actievoeren

Vele mogelijkheden

Iedereen kan in actie komen voor de projecten van Children’s Relief. Je kunt in je omgeving een eigen actie opzetten. Denk aan het organiseren van een sponsortocht, een rommelmarkt, de verkoop van oliebollen, een benefietconcert etc. Wij helpen je graag op weg. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van acties die mensen voor ons hebben gevoerd.

Verdubbelingactie

Wij helpen je graag met de voorbereiding. Kies een project dat je aanspreekt. Neem met ons contact op om te overleggen. Wij kunnen zorgen voor een poster, projectfolders of een collectedoos. Informeer ook naar de mogelijkheden voor een verdubbelingsactie.

Vind je het leuk om een sponsoractie te houden? Dan kun je gebruikmaken van machtigingen van Children’s Relief. Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

Fietsen voor baby’s

Jorijn uit Heerenveen heeft voor langere tijd in het ziekenhuis in Beregowo gezorgd voor de achtergelaten baby’s. Zij raakte zeer betrokken bij hun lot. “Ik kon onmogelijk de baby’s daar laten voor wat ze waren. Ik wilde hen helpen. Zo is het idee van deze fietstocht ontstaan,” vertelt ze. Met de 2000 km lange fietstocht naar de Oekraïne heeft zij geld ingezameld voor goede voeding voor deze baby’s.